Scholing voor professionals

Het is de missie van Het Behouden Huys om zoveel mogelijk bij te dragen aan het bevorderen van kennis over en aandacht voor de psychosociale zorg voor kankerpatiënten en hun naasten.

Het Behouden Huys organiseert daarom regelmatig workshops, informatie- en themabijeenkomsten of andere evenementen voor professionals in de zorg. Aankondiging vindt plaats via de website en de media. Het is eveneens mogelijk om op verzoek een bijeenkomst voor een speciale groep te organiseren. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via 050 406 24 00. Ook worden er op aanvraag lezingen gegeven door onze psychologen.

Informatie

In het linkermenu vindt u meer informatie voor huisartsen, specialisten, bedrijfsarts, verpleegkundigen en andere professionals in de zorg. Wanneer kunt u uw patient bijvoorbeeld doorverwijzen? Twijfelt u daarover, dan kun u altijd contact met ons opnemen om te overleggen. Mist u informatie, dan horen we dat graag. Stuur dan een mail naar a.veninga@behoudenhuys.nl.

Verwijsbrief

Als u een patient naar ons doorverwijst dan is er een verwijsbrief nodig. Het Behouden Huys biedt psychologische steun bij kanker in zowel de generalistische Basis GGZ als de specialistische GGZ. Dat houdt in dat we ons op de diagnose en behandeling van psychologische stoornissen bij kanker richten. Dit doen we door het aanbieden van psychologische behandelingen (individueel, systemisch en groepstherapie). Het is noodzakelijk dat u op de verwijsbrief aangeeft of het om basis- of specialistische zorg gaat. U kunt de verwijsbrief downloaden en opsturen naar:

Het Behouden Huys
Rijksstraatweg 363-a
9752 CH Haren

fax: 050 406 2300

Na ontvangst van het formulier nemen wij telefonisch contact met uw patient op. Voor verdere informatie kunt u terecht op ons telefoonnummer: (050) 40 62 400.

U kunt hier een sjabloon van de verwijsbrief downloaden

Volg Het Behouden Huys

Het Behouden Huys is ook te vinden op Linked In. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ontwikkelingen, een discussie starten of een vraag stellen? Volg ons dan op Linked In. Ook zijn we te vinden via Facebook en Twitter.