Nieuws

 • Het zorgprestatiemodel: wat verandert er voor u?

  Op 1 januari 2022 gaat er iets veranderen in de ggz. Het zorgprestatiemodel wordt ingevoerd. Ook voor u als cliënt heeft dat gevolgen, onder andere voor uw eigen risico. Welke gevolgen het nieuwe model heeft, leest u op deze pagina. De webpagina is nog in ontwikkeling en wordt in de komende periode aangevuld. 

  Meer over Het zorgprestatiemodel: wat verandert er voor u?
 • We zijn weer open

  Inmiddels zijn de regels versoepeld. We werken weer vanuit Haren en ook onze buitenlocaties zijn open. Dat betekent dat afspraken zowel op locatie of via (beeld)bellen kunnen plaatsvinden. De keuze is aan u. De vaktherapeuten (lichaamsgerichte en beeldende therapie) werken volledig vanuit Haren. Let op: heeft u klachten en (nog) geen negatieve test? Kom dan niet naar onze locatie(s) en neem contact met ons op. Uw afspraak zetten we om naar (beeld)bellen. 

  Meer over We zijn weer open
 • Covid-19 maatregelen

  Inmiddels zijn de regels versoepeld. We werken weer vanuit Haren en ook onze buitenlocaties zijn open. Dat betekent dat afspraken of op locatie of via (beeld)bellen kunnen plaatsvinden. De afspraken met de vaktherapeuten (beeldende therapie en lichaamsgerichte therapie) kunnen allen op locatie in Haren plaatsvinden, beeldbellen blijft ook een mogelijkheid. Let op: heeft u klachten en (nog) geen negatieve test? Kom dan niet naar onze locatie(s) en neem contact met ons op. Uw afspraak zetten we om naar (beeld)bellen. 

  Meer over Covid-19 maatregelen
 • Wereldkankerdag 2021 / online informatieavond

  Het Behouden Huys opent 4 februari online haar deuren voor mensen die te maken hebben met kanker. Zij kunnen dan digitaal een kijkje nemen bij het psycho-oncologisch centrum in Haren. We laten zien wat we doen, waarom we dat doen en hoe we dat doen. En hoe we dat in coronatijd doen.

  Meer over Wereldkankerdag 2021 / online informatieavond
 • Informatieavond 'omgaan met kanker'

  Op 29 oktober organiseert Het Behouden Huys een online informatieavond over omgaan met kanker. Voor mensen die zelf ziek zijn en hun naasten. Ook zorgprofessionals zijn welkom om deel te nemen. Maak vrijblijvend digitaal kennis met ons en ontdek wat we doen (steun bij kanker), waarom we dat doen en op welke manier we dat doen. Misschien kunnen we iets voor u betekenen.

  Meer over Informatieavond 'omgaan met kanker'