Nieuws

 • Omleidingen locatie Heerenveen

  Komt u naar onze locatie in Heerenveen? Hou dan rekening met omleidingen van zaterdag 10 juli tot en met zondag 22 augustus. Dan zijn de wegen aan de oostzijde (IBF) van de A32 ter hoogte van Heerenveen-Centrum zes weken lang afgesloten.

  Meer over Omleidingen locatie Heerenveen
 • Afspraken op locatie weer opgestart

  Inmiddels zijn de regels versoepeld. We werken weer meer vanuit Haren en ook onze buitenlocaties zijn weer geopend. Dat betekent dat afspraken zowel op locatie of via (beeld)bellen kunnen plaatsvinden. Overleg met uw behandelaar over de mogelijkheden van uw afspraak. De vaktherapeuten (lichaamsgerichte en beeldende therapie) werken volledig vanuit Haren. Dit geldt alleen voor de één-op-één geprekken en niet voor groepen. Let op: heeft u klachten en (nog) geen negatieve test? Kom dan niet naar onze locatie(s) en neem contact met ons op. Uw afspraak zetten we om naar (beeld)bellen. 

  Meer over Afspraken op locatie weer opgestart
 • Covid-19 maatregelen

  Inmiddels zijn de regels versoepeld. We werken weer meer vanuit Haren en ook onze buitenlocaties zijn weer geopend. Dat betekent dat afspraken of op locatie of via (beeld)bellen kunnen plaatsvinden. De afspraken met de vaktherapeuten (beeldende therapie en lichaamsgerichte therapie) kunnen allen op locatie in Haren plaatsvinden, beeldbellen blijft ook een mogelijkheid. De buitenlocaties blijven vooralsnog gesloten voor face-to-face gesprekken. Als u naar Haren komt, vragen we u om zich te houden aan onderstaande regels. Let op: heeft u klachten en (nog) geen negatieve test? Kom dan niet naar onze locatie(s) en neem contact met ons op. Uw afspraak zetten we om naar (beeld)bellen. 

  Meer over Covid-19 maatregelen
 • Wereldkankerdag 2021 / online informatieavond

  Het Behouden Huys opent 4 februari online haar deuren voor mensen die te maken hebben met kanker. Zij kunnen dan digitaal een kijkje nemen bij het psycho-oncologisch centrum in Haren. We laten zien wat we doen, waarom we dat doen en hoe we dat doen. En hoe we dat in coronatijd doen.

  Meer over Wereldkankerdag 2021 / online informatieavond
 • Informatieavond 'omgaan met kanker'

  Op 29 oktober organiseert Het Behouden Huys een online informatieavond over omgaan met kanker. Voor mensen die zelf ziek zijn en hun naasten. Ook zorgprofessionals zijn welkom om deel te nemen. Maak vrijblijvend digitaal kennis met ons en ontdek wat we doen (steun bij kanker), waarom we dat doen en op welke manier we dat doen. Misschien kunnen we iets voor u betekenen.

  Meer over Informatieavond 'omgaan met kanker'