Nieuws

 • Wereldkankerdag 2024 / open avond

  23/01/2024

  Het Behouden Huys organiseert op 7 februari, rond wereldkankerdag, een open avond voor mensen die te maken hebben met kanker. Zij kunnen dan een kijkje nemen bij het psycho-oncologisch centrum.

  Meer over Wereldkankerdag 2024 / open avond
 • Smaakworkshop bij kanker

  29/01/2024

  Eten is voor mensen met kanker niet altijd vanzelfsprekend. De ziekte en de behandeling ervan kunnen tot voedingsproblemen leiden zoals smaakverandering, minder goed kauwen en slikproblemen. Alie Schoonbeek geeft een workshop met tips en trics voor mensen die smaakverlies hebben door de medische behandeling bij kanker.

  Meer over Smaakworkshop bij kanker
 • Vaardag voor cliënten

  31/08/2023

   De Loodskotter gaat weer varen op de Eems. Wil je een onbezorgde dag op het water samen met lotgenoten? Op 27 september bieden we cliënten van Het Behouden Huys een zeildag (je mag iemand meenemen). Wil je meevaren? Dan kun je je opgeven via het secretariaat: 050 406 2400.

  Meer over Vaardag voor cliënten
 • Smaak met zorg #6

  11/12/2023

  Eten is voor mensen met kanker niet altijd vanzelfsprekend. De ziekte en de behandeling ervan kunnen tot voedingsproblemen leiden zoals smaakverandering, minder goed kauwen en slikproblemen. Dat heeft Alie Schoonbeek van dichtbij gezien en zij wil daar verandering in brengen. Ze deelt elke maand een speciaal recept voor mensen die problemen hebben met smaak.

  Meer over Smaak met zorg #6
 • Aanmeldstop voor cliënten van VGZ en onderliggende labels

  10/05/2023

  Bij deze willen we u, tot onze grote spijt, laten weten dat wij genoodzaakt zijn om per 1 april tot en met 31 december 2023 een cliëntenstop in te stellen voor cliënten die verzekerd zijn bij VGZ en onderliggende labels. De reden hiervoor is dat onze herhaalde aanvraag voor verhoging van het zorgbudget voor 2023 niet door VGZ is gehonoreerd. Dit betekent dat Het Behouden Huys in deze periode geen nieuwe cliënten aan kan nemen die verzekerd zijn bij VGZ en onderliggende labels.

  Meer over Aanmeldstop voor cliënten van VGZ en onderliggende labels