Nieuws

  • Bereikbaarheid Behouden Huys

    06/03/2024

    De zuidelijke ringweg van Groningen wordt vernieuwd. Dit grootschalige project (Aanpak Ring Zuid) is naar verwachting in 2024 afgerond. Door deze wegwerkzaamheden worden wegen richting Haren afgesloten of wordt er grote drukte verwacht. Dit kan gevolgen hebben voor uw reistijd naar het Het Behouden Huys. Check daarom uw reis voor vertrek op www.groningenbereikbaar.nl en ga op tijd van huis.

    Meer over Bereikbaarheid Behouden Huys
  • Wereldkankerdag 2024 / open avond

    23/01/2024

    Het Behouden Huys organiseert op 7 februari, rond wereldkankerdag, een open avond voor mensen die te maken hebben met kanker. Zij kunnen dan een kijkje nemen bij het psycho-oncologisch centrum.

    Meer over Wereldkankerdag 2024 / open avond
  • Smaakworkshop bij kanker

    29/01/2024

    Eten is voor mensen met kanker niet altijd vanzelfsprekend. De ziekte en de behandeling ervan kunnen tot voedingsproblemen leiden zoals smaakverandering, minder goed kauwen en slikproblemen. Alie Schoonbeek geeft een workshop met tips en trics voor mensen die smaakverlies hebben door de medische behandeling bij kanker.

    Meer over Smaakworkshop bij kanker
  • Vaardag voor cliënten

    31/08/2023

     De Loodskotter gaat weer varen op de Eems. Wil je een onbezorgde dag op het water samen met lotgenoten? Op 27 september bieden we cliënten van Het Behouden Huys een zeildag (je mag iemand meenemen). Wil je meevaren? Dan kun je je opgeven via het secretariaat: 050 406 2400.

    Meer over Vaardag voor cliënten
  • Smaak met zorg #6

    11/12/2023

    Eten is voor mensen met kanker niet altijd vanzelfsprekend. De ziekte en de behandeling ervan kunnen tot voedingsproblemen leiden zoals smaakverandering, minder goed kauwen en slikproblemen. Dat heeft Alie Schoonbeek van dichtbij gezien en zij wil daar verandering in brengen. Ze deelt elke maand een speciaal recept voor mensen die problemen hebben met smaak.

    Meer over Smaak met zorg #6