Nieuws

 • Lotgenieters

  In de categorie omdenken: van lotgenoten naar lotgenieten. 'Genoten' is verleden tijd, een van onze lotgenotengroepen noemen zichzelf lotgenieters, omdat ze in het hier en nu willen genieten, ondanks de diagnose kanker. Lees hier hun verhaal.

  Meer over Lotgenieters
 • Informatieavond 'omgaan met kanker'

  Op 13 juni organiseert Het Behouden Huys een algemene informatieavond over omgaan met kanker. Voor mensen die zelf ziek zijn en hun naasten. Ook zorgprofessionals zijn welkom om een kijkje te nemen in ons psycho-oncologisch centrum. Kom vrijblijvend langs en ontdek wat we doen (steun bij kanker), waarom we dat doen en op welke manier we dat doen. Misschien kunnen we iets voor u betekenen.

  Meer over Informatieavond 'omgaan met kanker'
 • Zekerheid voor Het Behouden Huys

  In nauwe samenwerking met Het Behouden Huys, Lentis en Menzis neemt het Martini Ziekenhuis per 1 april 2019 de dienstverlening van Het Behouden Huys over. Daarmee is de professionele psychologische zorg van Het Behouden Huys aan kankerpatiƫnten voor de toekomst zeker gesteld.

  Meer over Zekerheid voor Het Behouden Huys
 • Wereldkankerdag 2019 / open avond

  Het Behouden Huys opent zaterdag 4 februari haar deuren voor mensen die te maken hebben met kanker. Zij kunnen in het kader van Wereldkankerdag 2019 een kijkje nemen bij het psycho-oncologisch centrum.

  Meer over Wereldkankerdag 2019 / open avond
 • Vergoedingen en kosten 2019

  Wij krijgen regelmatig de vraag of de behandelingen van Het Behouden Huys worden vergoed door de zorgverzekeraars. Wij hebben het voor u op een rijtje gezet. De vergoeding van zorg door verzekeraars kunnen we opsplitsen in gecontracteerde zorg en niet-gecontracteerde zorg. We leggen uit hoe dat zit.

  Meer over Vergoedingen en kosten 2019