Nieuws

 • Afspraken op locatie gedeeltelijk opgestart

  Onze psychologische zorg bij kanker kan vanaf 1 maart 2021 gedeeltelijk op locatie plaatsvinden. De psychologen werken vanaf dan één dag in Haren en de andere dagen vanuit huis. Dit betekent dat we blijven (beeld)bellen op de thuiswerkdagen en clienten op de werkdagen in Haren kunnen kiezen tussen een afspraak op locatie of een (beeld)belafspraak. De vaktherapeuten (lichaamsgerichte en beeldende therapie) werken volledig vanuit Haren. Dit geldt alleen voor de één-op-één geprekken en niet voor groepen.

  Meer over Afspraken op locatie gedeeltelijk opgestart
 • Covid-19 maatregelen

  Zoals u weet zijn de maatregelen rondom Covid-19 nog altijd van kracht. Wij zijn gaan vanaf 1 maart weer gedeeltelijk vanuit Haren werken. Dat betekent dat afspraken of op locatie of via (beeld)bellen kunnen plaatsvinden. De afspraken met de vaktherapeuten (beeldende therapie en lichaamsgerichte therapie) kunnen allen op locatie in Haren plaatsvinden, beeldbellen blijft ook een mogelijkheid. De buitenlocaties blijven vooralsnog gesloten voor face-to-face gesprekken. Als u naar Haren komt, vragen we u om zich te houden aan onderstaande regels.

  Meer over Covid-19 maatregelen
 • Wereldkankerdag 2021 / online informatieavond

  Het Behouden Huys opent 4 februari online haar deuren voor mensen die te maken hebben met kanker. Zij kunnen dan digitaal een kijkje nemen bij het psycho-oncologisch centrum in Haren. We laten zien wat we doen, waarom we dat doen en hoe we dat doen. En hoe we dat in coronatijd doen.

  Meer over Wereldkankerdag 2021 / online informatieavond
 • Informatieavond 'omgaan met kanker'

  Op 29 oktober organiseert Het Behouden Huys een online informatieavond over omgaan met kanker. Voor mensen die zelf ziek zijn en hun naasten. Ook zorgprofessionals zijn welkom om deel te nemen. Maak vrijblijvend digitaal kennis met ons en ontdek wat we doen (steun bij kanker), waarom we dat doen en op welke manier we dat doen. Misschien kunnen we iets voor u betekenen.

  Meer over Informatieavond 'omgaan met kanker'
 • Het Behouden Huys ontvangt keurmerk Basis GGZ 2020

  Het Behouden Huys heeft het Keurmerk Basis GGZ 2020 ontvangen. Het keurmerk is een eenduidig kenmerk voor kwaliteit in de Basis GGZ en biedt erkenning aan zorgaanbieders binnen de Basis GGZ die een stapje extra doen voor goede zorg en zorgt dat cliënten, verwijzers en zorgverzekeraars hen herkennen.

  Meer over Het Behouden Huys ontvangt keurmerk Basis GGZ 2020