Nieuws

 • Informatieavond 'omgaan met kanker'

  Op 29 oktober organiseert Het Behouden Huys een online informatieavond over omgaan met kanker. Voor mensen die zelf ziek zijn en hun naasten. Ook zorgprofessionals zijn welkom om deel te nemen. Maak vrijblijvend digitaal kennis met ons en ontdek wat we doen (steun bij kanker), waarom we dat doen en op welke manier we dat doen. Misschien kunnen we iets voor u betekenen.

  Meer over Informatieavond 'omgaan met kanker'
 • Covid-19 maatregelen aangescherpt

  Zoals u weet zijn de maatregelen rondom Covid-19 vanaf deze week aangescherpt, daarom zijn wij genoodzaakt om opnieuw gedeeltelijk vanuit huis te werken. Dat betekent dat afspraken omgezet kunnen worden in een (beeld)belafspraak, dit geldt ook voor intakegesprekken. De afspraken met de vaktherapeuten (beeldende therapie en lichaamsgerichte therapie) en de groepssessies blijven op locatie in Haren plaatsvinden. Tevens blijven de buitenlocaties tot nader orde open voor face-to-face gesprekken. Mocht u toch liever willen (beeld)bellen met uw behandelaar, dan kan dat natuurlijk ook. Over de geplande behandelsessies met de psychologen nemen wij contact met u op.

  Meer over Covid-19 maatregelen aangescherpt
 • Het Behouden Huys ontvangt keurmerk Basis GGZ 2020

  Het Behouden Huys heeft het Keurmerk Basis GGZ 2020 ontvangen. Het keurmerk is een eenduidig kenmerk voor kwaliteit in de Basis GGZ en biedt erkenning aan zorgaanbieders binnen de Basis GGZ die een stapje extra doen voor goede zorg en zorgt dat cliënten, verwijzers en zorgverzekeraars hen herkennen.

  Meer over Het Behouden Huys ontvangt keurmerk Basis GGZ 2020
 • Psychologische zorg bij kanker gaat door via beeldbellen

  De behandelingen van psycho-oncologisch centrum Het Behouden Huys vinden sinds de coronamaatregelen doorgang via beeldbellen. Als gevolg van het coronavirus heeft Het Behouden Huys maatregelen moeten treffen en worden er vanaf 16 maart geen cliënten meer ontvangen op de verschillende locaties. Vrijwel alle behandelsessies verlopen nu via beeldbellen of telefonisch.

  Meer over Psychologische zorg bij kanker gaat door via beeldbellen
 • Zorg gaat door tijdens het coronavirus

  De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. Het Behouden Huys ziet zich genoodzaakt om een aantal maatregelen te regelen. We vinden het belangrijk dat onze zorg aan cliënten gewoon doorgaat. Ook als er landelijke maatregelen worden genomen om uitbreiding van het coronavirus te voorkomen. Hier leest u welke maatregelen Het Behouden Huys heeft getroffen.

  Meer over Zorg gaat door tijdens het coronavirus