Nieuws

 • Kerstvakantie

  In verband met de feestdagen is Het Behouden Huys tussen kerst en oud & nieuw gesloten. Vanaf 2 januari 2019 staan wij weer voor u klaar. Wij wensen iedereen fijne dagen toe en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar.

  Meer over Kerstvakantie
 • Beautydag voor cliënten

  Het Behouden Huys organiseert een beautydag voor haar cliënten en hun naasten. Laat u verwennen door een schoonheidsspecialiste of kapper, kies voor een ontspannende massage of vraag advies over voeding, borstprothesen of lingerie. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

  Meer over Beautydag voor cliënten
 • 'Beter worden is niet voor watjes'

  Wist u dat Het Behouden Huys een eigen bibliotheek heeft? Nou ja, dat is misschien een groot woord, maar een goed gevulde boekenkast met boeken over kanker en emoties dekt wel de lading. De komende tijd willen we een aantal boeken recenseren. Hieronder een eerste recensie van ex-client Han Borg van het boek 'Beter worden is niet voor watjes', van Danielle Pinedo en Bart van Eldert.

  Meer over 'Beter worden is niet voor watjes'
 • Weer ruimte voor nieuwe cliënten

  Wij hebben weer ruimte voor nieuwe cliënten. De wachttijd voor psychologische hulp bij kanker bij Het Behouden Huys is aanzienlijk gedaald. Door onvoorziene omstandigheden hebben wij een korte periode te maken gehad met een lange wachttijd tot acht weken en zelfs een tijdelijke cliëntenstop in moeten voeren. Wij hebben onze uiterste best gedaan om een oplossing te vinden en dat is gelukt in de vorm van uitbreiding van het team. Hierdoor is de wachttijd voor nieuwe cliënten weer op het oude niveau.

  Meer over Weer ruimte voor nieuwe cliënten
 • Cliëntenstop opgeheven

  De cliëntenstop, die we enkele weken door onvoorziene omstandigheden moesten invoeren, is per direct opgeheven. We hebben weer ruimte om nieuwe cliënten te helpen bij de verwerking van kanker.

  Meer over Cliëntenstop opgeheven