Nieuws

 • Memorybox voor cliënten

  Stiekem waren wij een beetje ongeduldig. Harco Fleurke liet ons enkele maanden geleden weten hard te werken aan het ontwikkelen van een 'memorybox' en deze graag aan cliënten van Het Behouden Huys te willen aanbieden. Wij wilden een aantal cliënten graag een box geven. Afgelopen vrijdag mochten wij het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

  Meer over Memorybox voor cliënten
 • Lotgenieters

  In de categorie omdenken: van lotgenoten naar lotgenieten. 'Genoten' is verleden tijd, een van onze lotgenotengroepen noemen zichzelf lotgenieters, omdat ze in het hier en nu willen genieten, ondanks de diagnose kanker. Lees hier hun verhaal.

  Meer over Lotgenieters
 • Informatieavond 'omgaan met kanker'

  Op 13 juni organiseert Het Behouden Huys een algemene informatieavond over omgaan met kanker. Voor mensen die zelf ziek zijn en hun naasten. Ook zorgprofessionals zijn welkom om een kijkje te nemen in ons psycho-oncologisch centrum. Kom vrijblijvend langs en ontdek wat we doen (steun bij kanker), waarom we dat doen en op welke manier we dat doen. Misschien kunnen we iets voor u betekenen.

  Meer over Informatieavond 'omgaan met kanker'
 • Zekerheid voor Het Behouden Huys

  In nauwe samenwerking met Het Behouden Huys, Lentis en Menzis neemt het Martini Ziekenhuis per 1 april 2019 de dienstverlening van Het Behouden Huys over. Daarmee is de professionele psychologische zorg van Het Behouden Huys aan kankerpatiënten voor de toekomst zeker gesteld.

  Meer over Zekerheid voor Het Behouden Huys
 • Wereldkankerdag 2019 / open avond

  Het Behouden Huys opent zaterdag 4 februari haar deuren voor mensen die te maken hebben met kanker. Zij kunnen in het kader van Wereldkankerdag 2019 een kijkje nemen bij het psycho-oncologisch centrum.

  Meer over Wereldkankerdag 2019 / open avond