Loes Huising

Psychomotorisch Therapeut

"Na jarenlang als politieagent op straat te hebben gewerkt, koos ik er in 2014 voor deskundig te worden in het ondersteunen van mijn politiecollega’s met mentale blessures. In 2018 studeerde ik op mijn 54ste cum laude af aan de opleiding tot psychomotorisch therapeut aan Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Het vak PMT heeft mij gegrepen. Wat een waardevolle en krachtige manier van inzicht verwerven! PMT-er zijn bleek zo goed bij mij te passen dat ik naast mijn werk bij de politie, in 2021 een eigen praktijk ben gestart. De praktijk staat in Glimmen, niet ver van Het Behouden Huys. Sinds 2022 geef ik een dag per week PMT aan clienten van Het Behouden Huys.

Ik gun ieder mens een aantal sessies PMT. Gezonde- en minder gezonde mensen, jonge en mindere jonge mensen, beweeglijke- en minder beweeglijke mensen, vrolijke- en minder vrolijke mensen. Met PMT ontdek je door ‘ervaren’ balans in lichaam en geest te hervinden en/of versterken. Je verbindt je met jezelf én met je omgeving. Dit proces ga ik graag met je aan." 

Klik hier voor meer informatie over Psychomotorische therapie (PMT)