Eefje van der Wielen

Eefje van der Wielen

Secretaresse

"‘The biggest loss, that of one’s self, may pass unnoticed’ Kierkegaard. Vanaf mijn werkplek zie ik de visie van Het Behouden Huys staan, in grote letters. En iedere keer weer dat ik het lees vind ik het zo mooi, treffend, hoopvol en troostend voor de plek waar ik werk. 

De rol van secretaresse binnen Het Behouden Huys is veelomvattend, zoals alle aanmeldingen voor Het Behouden Huys, agendabeheer, afhandelen van inkomende en uitgaande mail, telefoonverkeer, post, en administratieve ondersteuning van de therapeuten maar ook facilitair gerelateerde zaken. Bovenal vraagt deze werkplek naast alle zakelijke aspecten die erbij horen ook om persoonlijk contact, empathie, aandacht en laagdrempelig een eerste aanspreekpunt zijn voor cliënten.

Ik heb gewerkt op verschillende plekken maar heb vooral jarenlange ervaring als management assistent in de bouwsector en bij het Behouden Huys. Wat deze werkplek voor mij zo bijzonder maakt is het contact met de cliënten. Een mooie combinatie van persoonlijk contact en de zakelijke dingen die geregeld moeten worden."

Eefje is sinds 2015 werkzaam bij Het Behouden Huys. Ze studeerde in 1999 af als maatschappelijk werkster aan de Hanzehogeschool Groningen en is lange tijd werkzaam geweest als management assistent bij een architectenbureau. Ze heeft op verschillende plekken als vrijwilliger gewerkt in de zorg- en welzijnssector.