Samenloop voor Hoop zamelt geld in voor Het Behouden Huys

Het Behouden Huys is dit jaar een van de goede doelen van de Samenloop voor Hoop in Hoogezand Sappemeer. SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Tien procent van de opbrengst gaat naar Het Behouden Huys. Naast het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek heeft het evenement meer doelen. Met dit bijzondere evenement wordt het leven gevierd, worden (ex)kankerpatiënten in het zonnetje gezet en worden de overledenen herdacht.

Leef mee, Loop mee!

Als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker wandelen teamleden 24 uur in estafettevorm. De teamleden die niet wandelen, kunnen samen met het publiek genieten van alle activiteiten, de kraampjes en optredens van lokale artiesten.

Wat zijn de hoogtepunten?

Kaarsenceremonie

Koop voor 27 juni, of tijdens het evenement zelf, een kaarsenzak voor €5,- (de opbrengst gaat in zijn geheel naar het KWF). Schrijf uw wens, groet, boodschap, tekening op de zak en breng deze naar het evenemententerrein bij de Europahal.
Op vrijdagavond om 23:00 uur vindt de kaarsenceremonie plaats. Dan worden alle zakken langs het parcour geplaatst. Als alle kaarsen zijn aangestoken volgt er een gezamenlijk gedenkmoment waar u een persoonlijke bijdrage aan heeft geleverd. Heeft u interesse in 1 of meerdere kaarsenzakken, neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar samenloophoogezand@ziggo.nl. Vermeld daarin duidelijk hoeveel kaarsenzakken u wilt bestellen en uw contactgegevens. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Expositie van clienten beeldende therapie

Het Behouden Huy is tijdens het evenement aanwezig. Er zal een informatiestand zijn en er wordt een expositie gehouden van het werk van clienten die beeldende therapie hebben gevolgd. Het evenement begint vrijdag 27 juni om 19:00 uur en eindigt zaterdag 28 juni rond dezelfde tijd. Op zaterdagochtend treed het koor Nova Zembla op.

Bekijk hier het volledige programma

Adres: Nieuweweg 6, Hoogezand