Online therapie bij Het Behouden Huys

Minder Angst bij Kanker, ook thuis online aan de slag

Kanker kan een grote invloed hebben op uw leven. Geen arts kan garanderen dat de kanker nooit meer terugkomt. De dreiging blijft vaak lange tijd bestaan. Desondanks kan uw vertrouwen toch weer langzaam gaan groeien en kunt u leren leven met die angst en dreiging. Deze online training, in combinatie met normale gesprekken, helpt hierbij.


Thuis aan de slag met uw eigen situatie

Minder angst bij kanker is een online training die gevolgd kan worden naast de reguliere gesprekken. De training bedoeld voor mensen die kanker hebben gehad en last hebben van angstgevoelens voor terugkeer van de ziekte. Na een eerste gesprek bij Het Behouden Huys wordt samen gekeken of dit programma voor u een goede optie is.

Door de training te volgen kunt u leren anders om te gaan met gevoelens omtrent kanker. Aan de hand van verschillende cursusonderdelen zal ingegaan worden op deze gevoelens van angst, de verklaring hiervan en de effecten die de gevoelens kunnen hebben op het dagelijks leven. Daarnaast leert u vaardigheden die helpen anders om te gaan met deze angstgevoelens en de negatieve gevolgen hiervan. De training bestaat uit een aantal onderdelen, waarbij samen gekeken wordt welke onderdelen goed bij uw passen.


Aanmelden

Op basis van een eerste gesprek wordt er samen met u bekeken wat de beste manier is om uw doelen te halen. Als de online training Minder Angst bij Kanker goed bij u past krijgt u een login voor de website. Op deze manier kunt naast de normale gesprekken bij Het Behouden Huys ook thuis/online aan de slag.

Aanmelden voor Online therapie gaat niet anders dan anders. Er vindt ook in dit geval eerst een persoonlijk intakegesprek plaats. Denkt u dat het iets voor u is? Meld u dan hier aan.