Nieuwe website en nieuw logo

Hier is die dan! Onze nieuwe website. We hebben er lang op gewacht en het heeft de nodige zweetdruppels gekost, maar het is gelukt. Met financiële steun van diverse fondsen en in samenwerking met Heibel Sites. Bovenin vindt u het hoofdmenu. Wanneer u op een van deze links klikt dan verschijnen er een aantal blokken met verschillende onderwerp op de pagina.. Aan de linkerkant vindt u dezelfde onderwerpen in een submenu. Nieuw zijn de social media knoppen. Onder elke pagina of bericht staat 'Deel deze pagina', zo kunt u informatie eenvoudig delen via Facebook, Twitter, Pinterest, Linked In en/of Google +.

 

Nieuw logo

De website heeft een totaal andere look gekregen en daar hoort ook een nieuw logo bij, vonden wij. Manisch Creatief heeft belangeloos een nieuw logo voor Het Behouden Huys ontwikkeld. We zijn begonnen met het logo en daar is de website omheen gebouwd. De nieuwe frisse kleuren komen overal terug op de site. Het logo wordt binnenkort ook gebruikt op briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en andere communicatie uitingen. Binnenkort worden ook de folders in een nieuwe jasje gestoken.

 

Wat vindt u ervan?

Wij zijn benieuwd wat u van de nieuwe website en het nieuwe logo vindt. Heeft u opmerkingen, mist u iets of heeft u vragen met betrekking tot de website? Stuur dan een mailtje naar aveninga@behoudenhuys.nl