Gryts Dijkstra

Gryts DijkstraPsychosomatisch Fysiotherapeut
BIG-geregistreerd: 39000267404

"Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om mensen handvatten aan te reiken om opnieuw in contact te komen met de nog steeds vitale kracht in henzelf. Om een weg te vinden in het nu te leven met de gevolgen van kanker. Het lichaam als huis en dat weer durven bewonen, met de veranderingen, daar is moed voor nodig. Mooi is dat dit proces vaak een gevoel van ruimte geeft, daardoor ook ruimte in beschouwen, hoe verder, wat is belangrijk?

Zoektochten mee mogen maken, mensen daarbij -als deel van een team van mogelijkheden- ondersteuning bieden, is voor mij waardevol. Daarbij is het werken in deze groene omgeving heerlijk."

Gryts is psychosomatische fysiotherapeut (IPT). Daarnaast heeft zij de basisopleiding in de haptonomie gedaan. Sinds juni 2005 is Gryts werkzaam in Het Behouden Huys. Eerder werkte zij als fysiotherapeut in de eerstelijns praktijk en deed zij de opleiding tot B-verpleegkundige. In het leven van Gryts zijn een aantal kernwoorden belangrijk: leren, water, reizen, vrijheid, zeilen, natuur, aandacht, integriteit en vriendschap.