Beautydag voor cliënten

23/07/2014

Het Behouden Huys organiseert een beautydag voor haar cliënten en hun naasten. Laat u verwennen door een schoonheidsspecialiste of kapper, kies voor een ontspannende massage of vraag advies over voeding, borstprothesen of lingerie. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Wanneer : 10 november 2018

Hoe laat : 10:30 uur - 16:30 uur

Waar : Rijksstraatweg 363a, Haren

Kosten : €12,50 euro (incl.)

Aanmelden via : jose@behoudenhuys.nl

Het idee

Wij kregen regelmatig een aanbod van schoonheidsspecialisten, pedicures en kappers om iets voor Het Behouden Huys te doen. Helaas kunnen wij schoonheidsbehandelingen etc. niet faciliteren binnen de dagelijkse bezigheden. In 2014 en in 2016 hebben we daarom een beautydag gehouden en dit was een groot succes vandaar dat we het nu opnieuw doen.

We hebben dit jaar o.a. een schoonheidsspecialiste, massagespecialiste, kapster (styling) en oedeemfysiotherapeute bereid gevonden om hun diensten op deze dag aan te bieden. Daarnaast is er een modeshow (mammacare) en is er informatie over leefstijl, voeding, haarwerken en is de schrijfster van het boek 'Chemo, wat nu' aanwezig. Iedereen werkt belangeloos mee.

Er wordt een onkostenvergoeding gevraagd van € 12,50 (u bent vrij om meer te geven voor het goede doel of word Vriend van Het Behouden Huys). Dit is inclusief twee behandelingen en een hapje en een drankje. De opbrengst komt ten goede aan Het Behouden Huys zodat we dit soort activiteiten kunnen blijven aanbieden.


Behandelingen

Er kunnen twintig cliënten deelnemen aan de beautydag. Iedereen mag kiezen uit twee behandelingen. Om alles in goede banen te kunnen leiden, is aanmelding voor de dag gewenst. Hierbij kunt u ook aangeven welke behandelingen uw voorkeur hebben. Op deze manier kunnen we een rooster opstellen.

Schoonheidsbehandeling
Schoonheidsspecialiste Githa Klinkenberg (Schoonheidssalon Diosa Haren)
Treament Company

Hairstyling
Haarwerk & Zo

Leefstijladvies
Gezond Geluk

Massage
Netwerk massage bij kanker

Oedeemfysiotherapie
Tineke Jansen

Advies

Compressie en mammacare specialist
Margreet Dik Zuidlaren (houdt een modeshow)

Haarmode (helpt bij modeshow)
Marco en Miranda

Smaak met zorg (zorgt ook voor hapjes)
Alie Schoonbeek

Schrijfster Ester Hartholt
van het boek 'Chemo, wat nu'

Overig

Koor Nova Zembla is aanwezig met een informatiestand.

Aanmelden

Als u deel wilt nemen aan de beautydag stuur dan een mailtje naar: jose@behoudenhuys.nl. Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer, met hoeveel personen u komt (max. 2) en geef aan welke behandelingen uw voorkeur hebben. U kunt maximaal twee behandelingen kiezen. Geef eventueel een reserve-behandeling op voor als de behandelingen van uw keuze vol zijn. Uiterlijk 7 november zal het rooster bekend zijn, deze ontvangt u per mail.

Wij hebben ruimte voor 20 cliënten die kunnen deelnemen aan de beautydag.