Word donateur

Als je kanker krijgt of iemand in je omgeving krijgt kanker, haalt dat je leven totaal onderuit. Het Behouden Huys biedt gespecialiseerde psychologische zorg bij kanker en helpt mensen weer in hun kracht te komen. Wil je samen met de Vrienden van Het Behouden Huys deze zorg een stukje aangenamer maken voor mensen met kanker? Doneer of word net als ons Vriend van Het Behouden Huys. Wij kunnen iedere steun goed gebruiken om de beste psychologische zorg te kunnen blijven bieden en aangenamer te maken. Alvast onze hartelijke dank!

Help ons helpen bij kanker.
Word Vriend van Het Behouden Huys

Met jouw gift draag je structureel bij aan aangenamere de zorg voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Vanaf €5,- per maand of €50,- euro per jaar ben je al donateur. Wij noemen je liever vriend(in) van Het Behouden Huys. We houden je graag via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze acties en laten zien wat we met alle donaties doen. Je kunt ook kiezen voor een eenmalige gift of doe een tikkie. Je kunt ook een bedrag overmaken op iban: NL12ABNA0607327626 t.a.v. Stichting Vrienden van Het Behouden Huys. Alvast hartelijk bedankt namens alle clienten.

Een gift is aftrekbaar

Het is belangrijk om te weten dat het totale bedrag dat je in één kalenderjaar doneert aan goede doelen, tussen de 1% (met een minimum van €60,-) en 10% van je verzamelinkomen fiscaal aftrekbaar is.