Word donateur

Om de gespecialiseerde psychologische zorg bij kanker mogelijk te maken bent u als donateurs onmisbaar. Als je kanker krijgt of iemand in je omgeving krijgt kanker, haalt dat je leven totaal onderuit. Het Behouden Huys biedt steun en helpt mensen weer in hun kracht te komen. Wilt u Het Behouden Huys steunen? Doneer of word Vriend van Het Behouden Huys. Wij kunnen uw steun goed gebruiken om de beste psychologische zorg te kunnen blijven bieden. Alvast onze hartelijke dank!

Help ons helpen bij kanker.
Word Vriend van Het Behouden Huys

Met uw gift draagt u structureel bij aan de zorg voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Vanaf €5,- per maand of €50,- euro per jaar bent u al Vriend(in) van Het Behouden Huys. We houden u graag via onze nieuwsbrief op de hoogte. U kunt ook kiezen voor een eenmalige gift of doe een tikkie. U kunt ook een bedrag overmaken op iban: NL12ABNA0607327626 t.a.v. Stichting Vrienden van Het Behouden Huys. Alvast bedankt.

Uw gift is aftrekbaar

Het is belangrijk om te weten dat het totale bedrag dat u in één kalenderjaar doneert aan goede doelen, tussen de 1% (met een minimum van € 60,-) en 10% van uw verzamelinkomen voor u fiscaal aftrekbaar is.