Steun ons met uw stem

Bent u woonachtig in Groningen, Haren, Hoogkerk, Onnen, Glimmen, Noordlaren, Midlaren, Engelbert of Middelbert? Dan is uw stem geld waard. Geef uw stem aan Het Behouden Huys en help ons daarmee aan een bijdrage uit het Rabobank Stimuleringsfonds van Rabobank Stad en Midden Groningen. Uw stem kan ons helpen aan €3.000,-. Hiermee kunnen we de voorlichting die we geven op scholen over jong en kanker financieren.

RABOBANK STIMULERINGSFONDS

Het Rabobank Stimuleringsfonds ondersteunt ieder jaar projecten in Stad- en Midden Groningen. Er wordt per categorie een aantal projecten genomineerd, waarna voor ieder geselecteerd project stemmen nodig zijn. Het project met de meeste stemmen ontvangt ook daadwerkelijk het bedrag dat is aangevraagd.

HET PROJECT

Het project ‘Jong & Kanker’ biedt Het Behouden Huys aan op scholen en is opgezet in samenwerking met jongeren die zelf kanker hebben (gehad). Doel is om de ziekte en de emoties die daarbij komen kijken bespreekbaar te maken. Helaas bestaan er nog steeds vooroordelen over kanker en wordt de ziekte vaak als scheldwoord gebruikt. Wij proberen met de voorlichting jongeren bewust te maken van wat kanker inhoudt en wat je kunt doen als iemand in je omgeving kanker heeft.

Meer informatie over het project

STEMMEN

De voorgaande twee jaren hadden we te weinig stemmen om een geldbedrag in ontvangst te mogen nemen. Daarom vragen we om uw hulp om deze keer wel in de prijzen te vallen, zodat we de voorlichting op scholen kunnen voortzetten. Stemmen kan online via www.rabobank.nl/smg (vanaf dinsdag 24 maart t/m 17 april). Alleen als u in het postcodegebied 9711 t/m 9749 en 9751 t/m 9756 wordt uw stem meegeteld.

Het Behouden Huys in ingedeeld in de categorie ZORG.

HELP MEE OM STEMMEN TE WERVEN

We stellen het op prijs wanneer u ook uw familie, vrienden en kennissen wilt vragen om te stemmen. Dat kan online, maar ook via het stemformulier. Download het formulier en help ons zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Dit formulier kunt u voor 16 april inleveren bij Het Behouden Huys of op sturen naar:

Het Behouden Huys
t.a.v. A. Veninga
Antwoordnummer 20
9750 VX HAREN

Of mail naar: a.veninga@behoudenhuys.nl
Faxen kan ook: 050- 406 23 00


Draagt u dit project een warm hart toe? Breng dan snel uw stem uit!

Dank u wel voor uw steun!
Namens het projectteam