Vriend worden

Het Behouden Huys is voor haar voortbestaan mede afhankelijk van sponsoren/bedrijven en donateurs. Als je kanker krijgt of iemand in je omgeving krijgt kanker, haalt dat je leven totaal onderuit. Het Behouden Huys biedt steun en helpt mensen weer in hun kracht te komen. Wilt u Het Behouden Huys steunen? Doneer dan eenmalig of word Vriend van Het Behouden Huys. Wij kunnen elke steun goed gebruiken om de beste psychologische zorg te kunnen blijven bieden. Alvast onze hartelijke dank!

 

Help ons helpen bij kanker.
Word Vriend van Het Behouden Huys

Met uw gift draagt u structureel bij aan de zorg voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Vanaf €5,- per maand of €50,- euro per jaar bent u Vriend(in) van Het Behouden Huys en ontvangt u de nieuwsbrief en uitnodigingen voor concerten en bijeenkomsten. Download het machtigingsformulier, dit formulier kunt u sturen in een ongefrankeerde enveloppe naar:

Het Behouden Huys
Antwoordnummer 20
9750 VX HAREN

of

mail: vrienden@behoudenhuys.nl
fax:
050- 406 23 00

U kunt ook kiezen voor een eenmalige gift. U kunt een bedrag overmaken op iban: NL12ABNA0607327626 t.a.v. Stichting Vrienden van Het Behouden Huys. Alvast bedankt.

 

Uw gift is aftrekbaar

Het is belangrijk om te weten dat het totale bedrag dat u in één kalenderjaar doneert aan goede doelen, tussen de 1% (met een minimum van € 60,-) en 10% van uw verzamelinkomen voor u fiscaal aftrekbaar is.