Doneer eenmalig

Het Behouden Huys is voor haar voortbestaan mede afhankelijk van sponsoren/bedrijven en donateurs. Als je kanker krijgt of iemand in je omgeving krijgt kanker, haalt dat je leven totaal onderuit. Het Behouden Huys biedt steun en helpt mensen weer in hun kracht te komen. Wilt u Het Behouden Huys steunen? Doneer dan eenmalig of word Vriend van Het Behouden Huys. Wij kunnen elke steun goed gebruiken om de beste psychologische zorg te kunnen blijven bieden. Alvast onze hartelijke dank!

 

Eenmalige gift

Wilt u eenmalig een bedrag schenken aan Het Behouden Huys? U kunt uw gift overmaken op iban NL12ABNA0607327626 t.a.v. Stichting Vrienden van Het Behouden Huys. Alvast bedankt.

 

Vriend worden

Wilt u ons structureel steunen? Vanaf € 5,- per maand of € 50,- per jaar bent u Vriend(in) van Het Behouden Huys en ontvangt u de nieuwsbrief en uitnodigingen voor concerten en bijeenkomsten. Met uw gift draagt u structureel bij aan de zorg voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Meer informatie

 

Uw gift is aftrekbaar

Het is belangrijk om te weten dat het totale bedrag dat u in één kalenderjaar doneert aan goede doelen, tussen de 1% (met een minimum van € 60,-) en 10% van uw verzamelinkomen voor u fiscaal aftrekbaar is.