Afspraken op locatie gedeeltelijk opgestart

23 februari 2021

Onze psychologische zorg bij kanker kan vanaf 1 maart 2021 gedeeltelijk op locatie plaatsvinden. De psychologen werken vanaf dan één dag in Haren en de andere dagen vanuit huis. Dit betekent dat we blijven (beeld)bellen op de thuiswerkdagen en clienten op de werkdagen in Haren kunnen kiezen tussen een afspraak op locatie of een (beeld)belafspraak. Dit geldt alleen voor de één-op-één geprekken en niet voor groepen, deze blijven tot de zomer online plaatsvinden.

De vaktherapeuten (lichaamsgerichte en beeldende therapie) werken volledig vanuit Haren, maar beeldbellen blijft ook mogelijk. De keus is aan u. 

Voor de buitenlocaties Delfzijl,  Heerenveen en Hoogeveen is het nog niet mogelijk om op locatie af te spreken. De locatie in Emmen is op dinsdagen open voor face-to-face-gesprekken.

Wilt u weten of uw afspraak op locatie mogelijk is, bel dan met het secretariaat (050 406 2400) of overleg met uw behandelaar voor de komende afspraken.

Aanmelden of doorverwijzen voor psychologische zorg bij kanker blijft te allen tijde mogelijk. We vinden het belangrijk dat psychologische zorg bij kanker altijd door kan gaan.

Om alles veilig en soepel te laten verlopen vragen is het belangrijk dat een ieder zich aan een aantal regels houdt.