Actuele maatregelen

12 november 2021

De besmettingen lopen helaas weer op en nieuwe maatregelen zijn nodig. We werken daarom deels in Haren en onze buitenlocaties en deels via beeldbellen. Dat betekent dat afspraken zowel op locatie of via (beeld)bellen kunnen plaatsvinden. We nemen contact met u op als uw afspraak wordt omgezet naar beeldbellen. Ook is een mondkapje weer verplicht in onze algemene ruimtes.

Aanmelden of doorverwijzen voor psychologische zorg bij kanker is altijd mogelijk. We vinden het belangrijk dat psychologische zorg bij kanker altijd door kan gaan.

Om alles veilig en soepel te laten verlopen is het belangrijk dat iedereen zich aan de geldende (basis)regels houdt.
Let op: heeft u klachten en (nog) geen negatieve GGD-test? Kom dan niet naar onze locatie(s) en neem contact met ons op via het secretariaat (050 406 2400). Uw afspraak zetten we om naar (beeld)bellen. 

Zelftesten en het coronavirus
Een zelftest is een coronatest die u thuis voor de zekerheid kunt gebruiken. Ook als u volledig bent gevaccineerd. Bijvoorbeeld als u veilig naar school of werk wilt. Gebruik geen zelftest als u coronaklachten heeft. Maak dan een afspraak bij de GGD. U kunt dan alleen op locatie komen na een negatieve GGD-test.

Ventilatie gespreksruimtes
We ventileren (extra) in de gespreksruimtes. Daardoor is het iets frisser in ons pand.